Ik begon het coaching traject best gestrest, met focus op werk en op zoek naar mijn levensmissie omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik kon niet echt bewoorden wat er precies speelde, maar ik wilde verandering, en dat snel.

De sessies met Britta voelden als een warm bad en hebben mij geholpen nieuwe inzichten te krijgen over mezelf, mijn talenten en missie, maar ook over mijn gevoelens, patronen en overtuigingen en hoe die mijn welzijn beïnvloeden. Met een variatie aan praktische oefeningen en energiewerk heeft Britta onderliggende oorzaken en pijnen tevoorschijn kunnen brengen en oordeelsvrij oplossingen en heling kunnen aanreiken.

Ik ben nu krachtiger verbonden met mezelf en mijn eigen natuur en voel me vrij om op onderzoek te gaan, tijd voor mezelf te nemen en minder te moeten. Verder ben ik nu in staat beter met dagelijkse uitdagingen om te gaan, mijn grenzen aan te geven en me beter uit te spreken.

De sessies leken dan ook op magische manier altijd aan te sluiten op wat ik net op dat moment nodig had. Britta was flexibel, had een luisterend oor en begrip voor mijn uitdagingen. De sessies hebben me geholpen een nieuwe flow te creëren en ik durf nu veel meer naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren. Heel erg fijn.